Het Quick Boys Gala zal op zaterdag 15 februari 2025 wederom worden georganiseerd in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De grote Pickézaal van het imposante hotel vormde al vier keer eerder het podium voor dit blauw-witte voetbalfeestgala. Hieronder treft u een overzicht van de eerder georganiseerde gala’s met de bijbehorende verslagen.

opbrengst quick boys jubileumgala 2022

QUICK BOYS JUBILEUM GALA 2022

Zaterdagavond , 8 oktober 2022 vond het Quick Boys Jubileumgala plaats in de Pickézaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee met een fantastische opbrengst.
De opbrengst van ruim een ton was bestemd voor de verduurzaming van onze thuisbasis sportpark Nieuw Zuid.
De avond werd gepresenteerd door Wilfred Genee met diverse optredens, een loterij, een galaveiling en afterparty.

naar het verslag
Quick Boys Gala 2017

QUICK BOYS GALA 2017

Zaterdag 11 november vond in Grand Hotel Huis ter Duin het derde Quick Boys Gala plaats. De ruim 450 gasten die Quick Boys een warm hart toedragen waren verdeeld over maar liefst 44 tafels, in een prachtige ambiance. De opbrengst van het gala is een prachtig bedrag geworden: € 100.500,-

naar het verslag
Quick Boys Gala 2015

QUICK BOYS GALA 2015

De datum stond bij veel Quick Boyzers al rood omcirkeld in de agenda. Zaterdag 7 november, de derby tegen FC Rijnvogels en aansluitend de twee editie van het Quick Boys Gala. Wat zou het lekker zijn om ’s middag te winnen. Het werd nog veel mooier. Niet alleen werd er gewonnen, maar ook op manier zoals we het al een tijdje niet meer gezien hadden. Het werd als het ware al een galavertoning met sprankelend voetbal. De basis voor een mooie avond was dus al gelegd.

naar het verslag
Quick Boys Gala 2013 Lee Towers

HET EERSTE QUICK BOYS GALA IN 2013

Hier kan toch wel gezegd worden dat Quick Boys de toon heeft gezet door als eerste voetbalvereniging in Nederland een officieel en grandioos Gala te organiseren in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

In een zeer sfeervolle ambiance beleefden de gasten een unieke avond met een overheerlijk diner, spetterende optredens, een succesvolle veiling en een geslaagde afterparty. Het Quick Boys Gala leverde € 62.250 op, een geweldige opbrengst die geheel ten goede is gekomen aan de jeugdopleiding van de club.

naar het verslag
QB_Gala_2025_Kleur_RGB.svg

ONZE GOUDEN TAFELS