Ruim 350 deelnemers waren zaterdag 9 november 2013 getuige van de eerste editie van het Quick Boys Gala 2013 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. In een zeer sfeervolle ambiance beleefden de gasten een unieke avond met een overheerlijk diner, spetterende optredens, een succesvolle veiling en een geslaagde afterparty. Het Quick Boys Gala leverde € 62.250 op, een geweldige opbrengst die geheel ten goede is gekomen aan de jeugdopleiding van de club.

Maandenlange voorbereidingen gingen aan dit eerste gala vooraf. Een commissie bestaande uit tien leden gaf in april 2013 het officiële startschot voor het Quick Boys Gala 2013. Op de avond zelf opende voorzitter Henk-Jan van Maanen het gala waarna gastheer Jack van Gelder het programma doornam met de aanwezige gasten. Het eerste optreden was van Lee Towers, die nagenoeg iedereen meteen op de dansvloer wist te lokken.

Tussen de gerechten door werden de gasten vermaakt met een act van balkunstenaar Marco Bonisimo, terwijl ook cabaretier Peter Heerschop met zijn hilarische Quick Boys-variant op “Lieve Marianne” de lachers op zijn hand had. Samen met Van Gelder zorgde Heerschop voor een fraaie veilingopbrengst. Ook de loterij, met fantastische prijzen, was een groot succes, waarna aan het einde van de avond de prachtige opbrengst bekend gemaakt kon worden. De toegift was van Ruth Jacott, die met haar hits de dansvloer opnieuw uitstekend gevuld kreeg.

Na de afterparty in Club Conversation kwam een einde aan een geweldig evenement dat heel veel enthousiaste reacties opleverde en veel toezeggingen om de volgende keer weer present te zijn. Want na het succes van de eerste editie van het Quick Boys Gala lijkt een mooie traditie te zijn geboren, met dank aan de zeer prettige samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin.

QB_Gala_2025_Kleur_RGB.svg

ONZE GOUDEN TAFELS