De galacommissie Quick Boys is in 2012 opgericht in aanloop naar het eerste gala wat gehouden werd in 2013. De samenstelling van deze commissie is in de loop der jaren gewijzigd. De huidige Quick Boys Galacommissie bestaat uit onderstaande bedreven leden. Indien je meer informatie wenst over het gala, neem dan contact op met één van deze leden.

foto van Stephan Barendsma

Stephan Barendsma

Stephan Barendsma is in 2023 aangesloten in het bestuur van de Businessclub Quick Boys en is verantwoordelijk voor commerciële zaken en relatiebeheer.

Stephan is mede-eigenaar van de BDS Groep en is een graag gezien gezicht op Sportpark Nieuw Zuid. Onlangs sloot hij ook aan bij de galacommissie Quick Boys.

Bel Stephan
foto van Adrie de Beste

Adrie de Beste

Adrie de Beste is aangesloten bij de galacommissie Quick Boys in de aanloop naar het tweede gala wat in Grand Hotel Huis ter Duin in 2015 heeft plaatsgevonden.

Adrie is namens Quick Boys actief betrokken bij diverse grootschalige evenementen en activiteiten rondom onze mooie club met als één van de hoogtepunten: de overweldigend succesvolle loterij-actie ‘Scoor-een-Huis’.

Bel Adrie
foto van Jaco Heeringa

Jaco Heeringa

Ook Jaco Heeringa is in dezelfde periode als Adrie aangesloten bij de galacommissie Quick Boys.

Ook is Jaco is zeer gedreven en actief bij Quick Boys (ook bij de eerder genoemde loterij-actie ‘Scoor-een-Huis’) en is via zijn werkgever ING ook sponsor bij Quick Boys.

Bel Jaco
foto van Alex Kulk

Alex Kulk

Alex Kulk is samen met Lisette één van de twee huidige actieve leden die sinds de oprichting van de galacommissie Quick Boys erbij zijn.

Alex is ook al jaren actief als vrijwilliger, begonnen met de oprichting van de Multimedia Commissie en momenteel bestuurslid van de Businessclub Quick Boys. Hij is mede-eigenaar van Quick Boys sponsor Dune Pebbler.

Stuur een e-mail
foto van Annelies Parlevliet

Annelies Parlevliet

Annelies Parlevliet is dit jaar samen met haar zus Brigitta aangesloten bij de galacommissie Quick Boys. Ze is werkzaam bij de PP Groep die middels hun brand Ouwehand Visverwerking hoofdsponsor zijn bij Quick Boys.

Annelies en Brigitta zijn met vol enthousiasme aan de slag gegaan met de tafelverkoop.

Stuur een e-mail
foto van Brigitta Parlevliet

Brigitta Parlevliet

Brigitta Parlevliet is dit jaar samen met haar zus Annelies aangesloten bij de galacommissie Quick Boys. Ze is werkzaam bij de PP Groep die middels hun brand Ouwehand Visverwerking hoofdsponsor zijn bij Quick Boys.

Brigitta en Annelies zijn met vol enthousiasme aan de slag gegaan met de tafelverkoop.

Stuur een e-mail
foto van Lisette Pluimgraaff

Lisette Pluimgraaff

Lisette Pluimgraaff is vanaf de start betrokken geweest bij alle vier de Quick Boys gala’s, waarvan de eerste (in 2013) meteen een daverend succes was.

Daarnaast heeft Lisette zich ingezet voor diverse veilingen en loterijen van Quick Boys, waarbij de ‘Scoor-een-Huis’ loterij het meest intensief, maar ook het meest indrukwekkend was.

Stuur een e-mail
foto van Jeanet van de Poll

Jeanet van de Poll

Ik ben Jeanet van de Poll en als eventmanager betrokken bij de organisatie van het Quick Boys Gala. Ik neem ruim 23 jaar ervaring mee in het organiseren van evenementen waaronder het KNRM Reddersgala in het vertrouwde Grand hotel Huis ter Duin.

Ik kijk er naar uit om gezamenlijk een prachtige, verbindende avond te organiseren met uiteraard ook een mooi financieel resultaat voor de club.

Stuur een e-mail
foto van Helmut Schwaneberg

Helmut Schwaneberg

Helmut Schwaneberg was al jaren trouw bezoeker van de Businessclub en  van de eerder georganiseerde gala’s en besloot daarom zich ook aan te sluiten bij de galacommissie Quick Boys toen hij hiervoor werd gevraagd.

Helmut is enkele jaren geleden mede-eigenaar geworden van Van Rhijn Bouw, tevens sponsor van Quick Boys en het jeugdkledingplan van Quick Boys.

Stuur een e-mail
foto van Edward Zwitser

Edward Zwitser

Edward Zwitser heeft als founder en projectleider sinds 2005 van het KNRM Reddersgala een heel rijke ervaring met het organiseren van gala’s.

Daarnaast is Edward sinds 1990 fervent supporter van Quick Boys en is onlangs toegevoegd aan de galacommissie. Edward wil de combinatie van beide graag terug laten komen in het programma van het Quick Boys Gala.

Stuur een e-mail

ONZE GOUDEN TAFELS