De datum stond bij veel Quick Boyzers al rood omcirkeld in de agenda. Zaterdag 7 november 2015, de derby tegen FC Rijnvogels en aansluitend de twee editie van het Quick Boys Gala. Wat zou het lekker zijn om ’s middag te winnen. Het werd nog veel mooier. Niet alleen werd er gewonnen, maar ook op manier zoals we het al een tijdje niet meer gezien hadden. Het werd als het ware al een galavertoning met sprankelend voetbal. De basis voor een mooie avond was dus al gelegd.

En een mooie avond werd het. Iedereen kwam met een big smile aan bij het prachtige Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, waar buiten de vlaggen van onze club en van de gouden tafelsponsoren van de avond al fraai wapperden. De avond begon met een borrel in de foyer, waar een ieder gelegenheid had om op de foto te gaan en waar met name de galajurken van de dames natuurlijk veel aandacht kregen. Ondertussen werd menigeen vermaakt door een illusionist die op verbluffende wijze een aantal mensen zijn kunsten toonde. Hierna werden de ongeveer 420 (!) gasten de Pickézaal binnen geroepen en soepel naar hun tafel begeleid waarna de avond werd geopend door Henk-Jan van Maanen. Na een kort welkom introduceerde de voorzitter vervolgens TV-personality Jack van Gelder die de avond net als in 2013 aan elkaar zou praten.

Hierna kwam het eerste gerecht op tafel, maar dat ging niet met veel stilte gepaard. Vanuit het niets kwam Jeroen van der Boom vanuit de coulissen die de avond knallend opende met een levendig optreden. En zo kon het gebeuren dat tijdens het eerste gerecht de dansvloer al afgeladen volstond met een gezellige meute. Vervolgens was het de beurt aan veilingmeester JP die de prachtige kavels op soepele wijze aan de man bracht tijdens de eerste veilingsessie. Er werd vanuit de zaal stevig geboden en Quick Boys mag zich gelukkig prijzen met een achterban die op deze wijze de club zo genereus steunt.
Na de veiling volgden een tussen- en hoofdgerecht waarna er een ronduit spectaculair optreden plaatsvond van Niek Boes, een artiest die zich misschien nog het beste laat omschrijven als een “stemkunstenaar”. Op onnavolgbare wijze vermaakte hij de zaal gedurende ruim een half uur met het thema “Quick Boys into the Future” waarbij hij op sympathieke en soms hilarische manier de zaal bij zijn optreden betrok.
De tweede en laatste veilingsessie werd ingezet waarbij veilingmeester JP enkele extra kavels inbracht die spontaan door enkele genereuze ondernemers werden aangeboden.

Na het nagerecht was het tijd voor de loterij. De ons welbekende Crazy Ladies hebben op charmante en gezellige wijze de hele avond de organisatie ondersteund en onder andere ook de hele avond loten verkocht voor de loterij. De loterij kende een aantal fantastische prijzen die door sponsoren waren aangeboden, met als hoofdprijs een Hyundai I10, die mede mogelijk werd gemaakt door Dijksman Automobielbedrijven. Gelukkige winnares van de auto werd Dicky Hoek.
Na de loterij was het de beurt aan Edsilia Rombley en twee swingende backing vocals, die natuurlijk ook soepel de dansvloer weer vol kreeg met een swingend optreden. Hierna eindigde het officiële gedeelte van de avond, maar niet voordat Jack van Gelder de cheque met de opbrengst van de avond aan voorzitter Henk Jan van Maanen had overhandigd. Op deze cheque kwam een verbluffend bedrag van 103.550 Euro tevoorschijn, een resultaat waar de club heel trots en blij mee kan zijn. Deze opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys.

Voorzitter Van Maanen rondde de avond af met een toespraak waarin hij onder meer, samen met bestuurslid Martin Haasnoot, het galacomité bedankte en complimenteerde voor de organisatie van deze spetterende avond. Tot slot was het de beurt aan DJ Roy, die eerst in de grote zaal en daarna tijdens de afterparty in Club Conversation een optreden gaf dat tot in de kleine uurtjes duurde, waarbij ook de selectie van Quick Boys 1 de stramme spieren nog even moest gebruiken.
Kortom, we kunnen terugkijken op een fantastisch evenement én opbrengst!

QB_Gala_2025_Kleur_RGB.svg

ONZE GOUDEN TAFELS