Beste Quick Boyzers en blauw-witte sympathisanten,

Met groot genoegen nodigen wij u uit voor de 5e editie van het prestigieuze Quick Boys Gala, dat plaatsvindt op zaterdag 15 februari 2025 in het iconische Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Komende editie belooft een bijzondere avond te worden, vol glamour, gezelligheid en onvergetelijke momenten.

Een Nieuw Elan: Verbinding

Onder het inspirerende thema “Het verbinden van en trots zijn op onze mooie vereniging Quick Boys” is de nieuw samengestelde galacommissie een sprankelend programma aan het voorbereiden. Dit thema weerspiegelt de kernwaarden van Quick Boys: een hechte gemeenschap waarin saamhorigheid en trots centraal staan.

Een Avond om te Stralen

Begin van de avond zullen wij u van harte welkom heten in de sfeervolle ambiance van Grand Hotel Huis ter Duin. U kunt genieten van een verrukkelijk diner, speciaal samengesteld door de topchefs van het hotel. Terwijl u zich tegoed doet aan culinaire hoogstandjes, zorgen live-optredens, een galaveiling nieuwe stijl en verrassend entertainment voor een feestelijke sfeer.

Hoe gaan we dat doen?

  • Verbinding: Beleef hoe onze vereniging sterker wordt door de banden tussen leden, sponsors en supporters aan te halen.
  • Live Entertainment: Van muzikale optredens tot boeiende acts die u zullen betoveren.
  • Exclusieve Veiling: Doe mee aan onze veiling met unieke en waardevolle items, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de vereniging.
  • Dans en Feest: Sluit de avond af met een dansfeest onder leiding van een top-dj die ervoor zorgt dat niemand stil blijft staan.

Tafelverkoop

De tafelverkoop is reeds gestart, er zijn drie soorten tafels te reserveren en er zijn al een flink aantal tafels verkocht. Bekijk hier de type tafels en prijzen, u kunt het reserveringsformulier invullen of direct contact opnemen met één van de leden van de galacommissie. Wees snel want de tafelverkoop gaat razendsnel en we willen natuurlijk niemand teleurstellen.

Dresscode

De dresscode voor de avond is black tie. We moedigen u aan om in uw meest elegante en feestelijke outfit te verschijnen en samen met ons te stralen.

Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke avond waarin we de kracht van onze mooie vereniging Quick Boys vieren. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een magisch Quick Boys Gala 2025 te beleven.

Met sportieve groet,
De Galacommissie van Quick Boys

Tafels & Prijzen
QB_Gala_2025_Kleur_RGB.svg

ONZE GOUDEN TAFELS