Over het Gala

We heten u op zaterdag 11 november graag van harte welkom in het statige Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk voor een avondvullend programma, waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Het Quick Boys Gala 2017 zal in het teken staan van topentertainment. Medewerking wordt verleend door onder andere Charly Luske en Wolter Kroes. De laatste zal een miniconcert geven aan het eind van de avond. Voor de live begeleiding van de artiesten zorgt de Nick Bult All Star Band, bekend van talrijke televisieprogramma’s. De presentatie van het geheel ligt in handen van een zeer aansprekende Mystery Guest.

Op culinair gebied komt u als gast deze avond eveneens volledig aan uw trekken. Een topchef van het Grand Hotel Huis ter Duin zal een magnifiek meergangenmenu samenstellen.
Het wordt dus één fantastische belevenis zonder adempauze, van 17.30 tot ca. 1.00 uur ’s nachts. Maar natuurlijk mag ook de gezellige afterparty met DJ niet ontbreken. Deze zal op een andere locatie in Huis ter Duin plaatsvinden.
Alsof het allemaal nog niet genoeg is maakt u op deze avond onder andere kans op een geheel verzorgde en zeer luxueuze zeecruise voor 2 personen!

Kortom: een avond die u als supporter of sponsor van K.v.v. Quick Boys absoluut niet mag missen!
De opbrengst van dit gala zal worden besteed aan de jeugdopleiding van de club.

Grand Hotel Huis ter Duin biedt in samenwerking met Quick Boys de mogelijkheid om voor een speciaal tarief in dit prachtige hotel te overnachten, zodat u niet na afloop nog naar huis hoeft te rijden.

Programma:

  • avondvullend culinair- en entertainmentprogramma
  • met optredens van onder andere Charly Luske en Wolter Kroes
  • gedurende de gehele avond zal de Nick Bult All Star Band de muzikale begeleiding verzorgen
  • de presentatie van de avond is in handen van onze Mystery Guest
  • een veiling met schitterende kavels
  • galaloterij met prachtige prijzen

 

Bekijk hier de tafels en arrangementen.

… of meld u meteen aan voor het gala middels het contactformulier.