Gala 2015

banner_gala_2015Binnenkort volgt het verslag

Na het daverende succes in 2013 zal Quick Boys wederom een fantastisch gala organiseren. Op zaterdag 7 november bent u van harte welkom voor een avondvullend programma in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Deze avond is goed voor top-entertainment, met medewerking van o.a. Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley en andere nog bekend te maken artiesten. Net zoals de editie in 2013 zal Jack van Gelder de avond presenteren.

Van 18.00 uur tot ca. 01.00 uur ’s nachts wordt u verzekerd van een schitterend programma. Daarna begint de afterparty op een andere locatie in Huis ter Duin voor diegenen die willen blijven. Wellicht gaat u die avond naar huis in een nieuwe auto die tijdens de avond verloot wordt! Kortom, u mag deze avond, als supporter of sponsor van Quick Boys, absoluut niet missen. De opbrengst van dit gala zal besteed worden aan de jeugdopleiding van Quick Boys.

Grand Hotel Huis ter Duin biedt, i.s.m. Quick Boys, de mogelijkheid om voor een speciaal tarief in dit prachtige hotel te overnachten zodat u niet naar huis hoeft te rijden. Bekijk daarvoor de arrangementen-pagina.

Kick-off
Achter de schermen is het Gala-comité alweer enkele maanden druk bezig met dit evenement. Met veel enthousiasme zijn op het Gala Kick-off evenement op zaterdag 28 maart jl., na de thuiswedstrijd tegen Spijkenisse de eerste (bovengenoemde) namen bekendgemaakt van artiesten die tijdens het Quick Boys Gala 2015 hun opwachting zullen maken.

Uiteraard blijft het hier niet bij… later zal er meer bekend worden voor wat betreft artiesten, een loterij en een kavelveiling. Wel kan al gemeld worden dat ook deze editie de hoofdprijs van de Gala loterij een gloednieuwe Hyundai i10 zal zijn, welke beschikbaar is gesteld door Dijksman Hyundai Katwijk.

Maak kans op deze gloednieuwe Hyundai i10, beschikbaar gesteld door Hyundai Dijksman Katwijk tijdens de Gala-loterij.
Daarnaast kans op vele andere schitterende prijzen. Hierover later meer…

gala_quick_boys_hoofdprijs_loterij